Her på Korgen Camping kan du bo trygt. Vi har god plass (som gjør det lett å overholde avstandsreglene) og vi har gode renholdsrutiner.
Plassen er åpen hele døgnet, noe som gjør at du kan sjekke inn når du ønsker. Du kan da enten Vippse betalingen ifølge retningslinjer som står på døra til resepsjonen, eller møte oss for kortbetaling i resepsjonens åpningstid. Personalet bor på plassen og kan nås på tlf 47374978. ❤️

I tillegg til de store hyttene som er åpne hele året, er også små hytter, felleskjøkken og sanitæranlegg tilgjengelig i perioden 1. juni – 10. september. Vi vil sette pris på om våre vogn- og bobilgjester likevel kan benytte eget toalett og egen dusj. Slik blir belastningen på sanitæranlegget mindre og vi begrenser smittefaren. Vi har tømmeplass for kjemikalietoalett.
Korgen Camping har alltid stort fokus på renhold. Nå vil vi imidlertid øke denne innsatsen med enda hyppigere renhold i tillegg til desinfisering etter behov.
Vi oppfordrer alle våre gjester til god håndhygiene, der vanlig håndvask med såpe og vann er viktigst. Desinfeksjonsstasjoner finnes i resepsjonen, på sanitæranlegg og på felleskjøkken. Ellers oppfordrer vi alle til å følge myndighetenes retningslinjer når det gjelder smittevern.
Ta godt vare på hverandre ❤️

Mer informasjon finner du her: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/ og https://helsenorge.no/koronavirus