Hvem vi er

Nettadressen vår er: https://www.korgen-camping.no. Vi holder til i Korgen, det administrative senteret i Hemnes kommune i Nordland fylke, Norge.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler inn dem

Kontaktskjema

Vi samler ikke inn noen personopplysninger. Vi bruker din innsendte mailadresse for å kontakte deg angående spørsmålene dine fra kontaktskjemaet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. Videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet. Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Analytics

YouTube

Nettstedet vårt bruker plugins fra YouTube, som drives av Google. Operatøren av sidene er YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Hvis du besøker en av sidene våre med en YouTube-plugin, blir det opprettet en forbindelse til YouTube-serverne. Her blir YouTube-serveren informert om hvilke av sidene du har besøkt. Hvis du er logget inn på YouTube-kontoen din, lar YouTube deg knytte surfeatferden din direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved å logge ut av YouTube-kontoen din. YouTube brukes til å gjøre nettstedet vårt tiltalende. Dette utgjør en berettiget interesse i medhold av art. 6 (1) (f) DSGVO. Mer informasjon om håndtering av brukerdata finner du i databeskyttelseserklæringen til YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Nettstedet vårt bruker funksjoner levert av Vimeo videoportal. Denne tjenesten leveres av Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.

Hvis du besøker en av sidene våre med en Vimeo-plugin, etableres en forbindelse til Vimeo-serverne. Her blir Vimeo-serveren informert om hvilke av sidene du har besøkt. I tillegg vil Vimeo motta din IP-adresse. Dette gjelder også hvis du ikke er logget inn på Vimeo når du besøker pluginen vår eller ikke har en Vimeo-konto. Informasjonen overføres til en Vimeo-server i USA, der den er lagret.

Hvis du er logget inn på Vimeo-kontoen din, lar Vimeo deg knytte nettoppføringen din direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved å logge ut av Vimeo-kontoen din.

For mer informasjon om hvordan du håndterer brukerdata, vennligst se Vimeo personvernregler på https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

For enhetlig representasjon av skrifter bruker denne siden nettfonter levert av Google. Når du åpner en side, laster nettleseren de nødvendige nettfontene inn i nettleserbufferen for å vise tekster og skrifter riktig.

For dette formålet må nettleseren din opprette en direkte forbindelse til Google-servere. Google blir dermed klar over at websiden vår fikk tilgang via IP-adressen din. Bruken av Google Web-skrifter gjøres for å få en enhetlig og attraktiv presentasjon av plugin-modulen vår. Dette utgjør en berettiget interesse i medhold av art. 6 (1) (f) DSGVO.

Hvis nettleseren din ikke støtter webfonter, brukes en standard font av datamaskinen din.

Mer informasjon om håndtering av brukerdata finner du på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles personvernregler på https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

På våre sider kan plugins fra det sosiale nettverket SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) være integrert. SoundCloud-pluginene kan gjenkjennes av SoundCloud-logoen på nettstedet vårt.

Når du besøker nettstedet vårt, opprettes en direkte forbindelse mellom nettleseren din og SoundCloud-serveren via plugin-modulen. Dette gjør at SoundCloud kan motta informasjon om at du har besøkt nettstedet vårt fra IP-adressen din. Hvis du klikker på «Like» eller «Del» -knappene mens du er logget inn på SoundCloud-kontoen din, kan du koble innholdet på sidene våre til SoundCloud-profilen din. Dette betyr at SoundCloud kan knytte besøk på sidene våre til brukerkontoen din. Vi vil påpeke at vi, som leverandør av disse sidene, ikke har kunnskap om innholdet i dataene som er overført eller hvordan de vil bli brukt av SoundCloud. For mer informasjon om SoundClouds personvernregler, gå til https://soundcloud.com/pages/privacy.

Hvis du ikke vil at SoundCloud skal knytte besøket ditt til nettstedet vårt med SoundCloud-kontoen din, kan du logge ut av SoundCloud-kontoen din.

API-nøkler

Vi benytter oss av visse API-nøkler for å tilby spesifikke funksjoner. Disse API-nøklene kan omfatte følgende tredjeparts tjenester: Google Maps, Meetup, PayPal og Eventbrite (API-nøkkel, autorisert URL og Client Secret).